Ζώδια Σήμερα 15/06: Μπλόκο στην επικοινωνία

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/06

Ζώδια Σήμερα 15/06: Μπλόκο στην επικοινωνία

Πέμπτη, 15/06/2023

Ο Ερμής στους Διδύμους κάνει, σήμερα, όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς και τα προβλήματα καλά κρατούν, με αναβολές, ακυρώσεις, έλλειψη κατανόησης ή στοιχειώδους συνεννόησης να μπλοκάρουν κάθε επικοινωνία και μετακίνηση και να προκαλούν δυσαρέσκεια, απογοήτευση και παρεξηγήσεις. Από την άλλη, θα πάρουμε κι ένα μάθημα, καθώς μπορεί να ξαναβρούμε μπροστά μας πρακτικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα που έπρεπε να είχαμε διευθετήσει, αλλά από αδιαφορία ή αμέλεια δεν το κάναμε και όχι μόνο δεν έχουμε πλέον τα χρονικά περιθώρια να τα αναβάλλουμε, αλλά θα πληρώσουμε και τις συνέπειες.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, ξαναβρίσκετε το χαμόγελό σας, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, κάνετε τα ανοίγματά σας και φυσικά η ανταπόκριση που βρίσκετε είναι θερμή. Ωστόσο, δε θα πρέπει να παρασυρθείτε, από το θετικό κλίμα, σε δηλώσεις και εκδηλώσεις γιατί θα υπάρξουν εντάσεις.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να λυθούν, σίγουρα όμως δεν είναι για να τρελαίνεστε ή να τσακώνεστε, αν και κάποια δικά σας άτομα δεν έχουν την ίδια εικόνα με σας. Σίγουρα, χρειάζεται ψυχραιμία και όχι εγωισμοί και να παίρνετε τα ζητήματα επί προσωπικού, γιατί θα ξεσπάσει τσακωμός στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ρίξτε το στο σορολόπ και μην το σκέφτεστε παραπάνω. Έχετε την ευκαιρία και να καλοπεράσετε και να βρείτε τον έρωτα. Μην κάνετε όμως περιττά έξοδα και φροντίστε να μην εκτεθείτε συναισθηματικά παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved