Ζώδια Σήμερα 14/06: Υπερβολικές απαιτήσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 14/06

Ζώδια Σήμερα 14/06: Υπερβολικές απαιτήσεις

Τετάρτη, 14/06/2023

Η Σελήνη που από χθες έχει περάσει στον Ταύρο θα κάνει νωρίς-νωρίς σύνοδο με τον Δία,οπότε η αισιοδοξία και το κέφι μας θα επανέλθουν και θα φροντίσουμε να περάσουμε όσο το δυνατό καλύτερα. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη όψη που θα κάνει σήμερα. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο βγάζει πρακτικότητα και μετριασμό των υπερευαισθησιών και συναισθηματισμού, προκειμένου να λυθούν θέματα και να βρεθούν απαντήσεις.

Αργότερα, τα τετράγωνά της με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα, αντίστοιχα, θα φέρουν μια πρόσκαιρη έλλειψη ικανοποίησης και ενδεχομένως υπερβολικές απαιτήσεις για πολυτέλειες, που δε συνάδουν ούτε με την κοινωνική θέση ούτε και με το... πορτοφόλι μας, γι’ αυτό και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ξεσπάσματα.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, ξαναβρίσκετε το χαμόγελό σας, η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει, κάνετε τα ανοίγματά σας και φυσικά η ανταπόκριση που βρίσκετε είναι θερμή. Ωστόσο, δε θα πρέπει να παρασυρθείτε, από το θετικό κλίμα, σε δηλώσεις και εκδηλώσεις γιατί θα υπάρξουν εντάσεις.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να λυθούν, σίγουρα όμως δεν είναι για να τρελαίνεστε ή να τσακώνεστε, αν και κάποια δικά σας άτομα δεν έχουν την ίδια εικόνα με σας. Σίγουρα, χρειάζεται ψυχραιμία και όχι εγωισμοί και να παίρνετε τα ζητήματα επί προσωπικού, γιατί θα ξεσπάσει τσακωμός στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ρίξτε το στο σορολόπ και μην το σκέφτεστε παραπάνω. Έχετε την ευκαιρία και να καλοπεράσετε και να βρείτε τον έρωτα. Μην κάνετε όμως περιττά έξοδα και φροντίστε να μην εκτεθείτε συναισθηματικά παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved