Ζώδια Σήμερα 13/06: Σε κατάσταση «συναγερμού»

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/06

Ζώδια Σήμερα 13/06: Σε κατάσταση «συναγερμού»

Τρίτη, 13/06/2023

Με τη Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επέστρεψε προχθές στον Αιγόκερω, τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα. Το πιο πιθανό είναι να υποψιαζόμαστε συγκεκριμένα πρόσωπα για σκοπιμότητα, κυρίως αν νιώθουμε ότι κάτι μας κρύβουν, να έχουμε βαριά διάθεση, να γίνουμε απόλυτοι ή να αρνηθούμε πεισματικά να ρίξουμε νερό στο κρασί μας και να επιμείνουμε στις αρχικές μας θέσεις και προθέσεις. Το πιο πιθανό είναι όλα αυτά να μας κάνουν και πιο μονόχνοτους ή να δημιουργήσουν ένταση με τους ανθρώπους γύρω μας, κυρίως αν αρχίσουμε τις κατηγορίες.

Το βράδυ, η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, όπου θα επικρατήσει η ψυχραιμία και το πρακτικό πνεύμα και δε θα μας ορίζει η παρόρμηση.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η τελική έκβαση κάποιων πραγμάτων δείχνει να εξαρτάται από άλλους, όμως καλό θα ήταν να παραμείνετε επιφυλακτικοί, ως προς τον σκοπό και τις προθέσεις τους γιατί παίζονται «παιχνίδια εξουσίας» και δύσκολα θα τη βγάλετε «καθαρή». Μην αρχίσετε όμως να εκτοξεύετε κατηγορίες, αν δεν τις βασίζετε κάπου συγκεκριμένα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, το ένστικτό σας επιμένει ότι μια «συμμαχία» επιβάλλεται, αν και δεν είναι επιλογή σας, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια οικονομικά θέματα που αναζητούν λύση! Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να δώσετε πολλά περισσότερα απ’ ό,τι θα πάρετε και στο τέλος να βγείτε και υπό(χρεωμένοι).


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved