Ζώδια Σήμερα 11/06: Πλεόνασμα ενθουσιασμού και επιπολαιότητας

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/06

Ζώδια Σήμερα 11/06: Πλεόνασμα ενθουσιασμού και επιπολαιότητας

Κυριακή, 11/06/2023

Σήμερα, έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο,που θα χαλαρώσει τελείως τις αντιστάσεις και τους περιορισμούς. Η αισιοδοξία κι ο ενθουσιασμός θα μας καταλάβει, οι προσδοκίες μας θα αυξηθούν, ενώ δε θα λείψουν και οι θετικές ειδήσεις και συναντήσεις, αλλά και ευκαιρίες για καινούργιους έρωτες και κέρδη. Ωστόσο, θα εμφανιστούν φαινόμενα επιπολαιότητας, ανωριμότητας, ανευθυνότητας και τάση σε «καταχρήσεις», τεμπελιά και μεγάλες υποσχέσεις. Δεν αποκλείεται και να ξοδέψουμε αρκετά λεφτά για την απόλαυσή μας, για διασκέδαση, για λούσα, με κίνδυνο να αδειάσει το πορτοφόλι μας ή να βγούμε εκτός προϋπολογισμού


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, σήμερα μάλλον θα το τερματίσετε το κοντέρ ή τουλάχιστον θα φτάσετε κοντά στο να ξεπεράσετε τα όριά σας. Κρατήστε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το πολύ δεν είναι πάντα και καλό και η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα. Ελέγξτε την... όρεξή σας!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, έχετε μια απεριόριστη λαχτάρα για έρωτα και χρήμα, διασκέδαση και ευκαιρίες. Αν κάνετε σωστή διάκριση και διαχείριση και δε παρασυρθείτε από την μεγάλη σας όρεξη, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved