Ζώδια Σήμερα 10/06: Μακριά από φοβίες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 10/06

Ζώδια Σήμερα 10/06: Μακριά από φοβίες

Σαββάτο, 10/06/2023

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στους Ιχθύς και κάνοντας τετράγωνο με τον Ήλιο στους Διδύμους θα μας δημιουργήσει μια συναισθηματική ένταση αλλά και αδυναμία να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε. Κάποιες στιγμές, μάλιστα, μπορεί να νιώσουμε ανασφάλεια για τους γύρω μας και το κατά πόσο μας καταλαβαίνουν ή φόβο ότι πάνε να μας εκμεταλλευτούν, αντιλαμβανόμενοι τις αδυναμίες μας.

Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο θα μας απελευθερώσει από όλα αυτά που σκεφτόμασταν και αισθανόμασταν και θα μας κάνει να καταλάβουμε ότι έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας. Ίσως μας δώσει κι ένα κίνητρο για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να κάνουμε αυτό που θέλουμε, χωρίς να δώσουμε σημασία στις αντιρρήσεις ή τη γνώμη κάποιου.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, η μυστικοπάθειά σας είναι έντονη και νιώθετε ότι καλό είναι να μην αναφέρετε τίποτα απ’ όσα νιώθετε στην οικογένεια ή τους δικούς σας ανθρώπους, για να αποφύγετε μια ένταση, όμως έτσι δημιουργείτε μεγαλύτερη ανησυχία και αυξάνονται και οι πιέσεις από την άλλη πλευρά για να πείτε επιτέλους αυτό που σας απασχολεί.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αν επιμείνετε να βγείτε στην κόντρα, το πιο πιθανό είναι να τσακωθείτε με το ταίρι, τον συνεργάτη ή ένα άνθρωπο της οικογένειας ή της δουλειά σας, αφού ούτε τα δικά σας, ούτε των άλλων τα μυαλά θα γυρίσουν. Αν κάτι σας ενοχλεί, προσπαθήστε να το θέσετε όμορφα και χωρίς αιφνιδιασμούς.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved