Ζώδια Σήμερα 09/06: Εκτόνωση της έντασης

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 09/06

Ζώδια Σήμερα 09/06: Εκτόνωση της έντασης

Παρασκευή, 09/06/2023

Με παρεξηγήσεις από το τίποτα ξεκινά η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο κάνει τετράγωνο με τον Ερμή στον Ταύρο μάλιστα δεν αποκλείεται και να πούμε διάφορα πάνω στα νεύρα μας που μπορεί αργότερα να μετανιώσουμε, αλλά το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη μας θα μας τυφλώσουν.

Το πέρασμά της στους Ιχθύς φέρνει ηρεμία και πιο χαλαρή διάθεση, ενώ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Ταύρο ενδεχομένως, εκτός από ευκαιρίες και τύχη, να μας επιφυλάσσει και δωράκια ή ευκολίες. Δεν αποκλείεται κιόλας να βγούμε για να διασκεδάσουμε και να το ξενυχτήσουμε, οπότε η μέρα θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες του γ’ δεκαημέρου, αχ αυτό το ινάτι σας! Πόντο δεν κάνετε πίσω και επιμένετε στο δικό σας. Έτσι όμως δε θα αποφύγετε τις εντάσεις στο σπίτι, στη σχέση ή τη δουλειά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, έντονα συναισθήματα και επιθυμίες σας παρασύρουν και χάνετε τον έλεγχο. Ίσως ξοδέψετε αρκετά χρήματα για επίδειξη ισχύος ή απλά για να «χορτάσετε» το εγώ σας!

Ιχθύες και Ταύροι του α’ δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την, όχι μόνο για να περάσετε καλά, αλλά και για να καταφέρετε να βελτιώσετε κάτι στην προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, εφ’ όσον το ένστικτό σας «κλωτσάει», ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε αν ό,τι σας παρουσιάζεται είναι ευκαιρία ή απόπειρα εκμετάλλευσής σας.


Διάβασε επίσης:

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved