Ζώδια Σήμερα 07/06: Με τα πάνω και τα κάτω

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 07/06

Ζώδια Σήμερα 07/06: Με τα πάνω και τα κάτω

Τετάρτη, 07/06/2023

Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω κρατώντας μας αφοσιωμένους. Έχουμε την ωριμότητα να αντιληφθούμε ότι προκειμένου να καταφέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, δεν οφείλουμε μόνο να προσπαθήσουμε πολύ και να παραμείνουμε εστιασμένοι, αλλά και να μην το βάζουμε στα πόδια μπροστά στην πρώτη δυσκολία.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα θα αλλάξει, καθώς περνώντας στον Υδροχόο θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, ενδεχομένως να μας δημιουργηθεί μια στενόχωρη διάθεση και πεσμένη ψυχολογία. Η απαισιοδοξία είναι πιθανό να μας κατακλύσει, να σκεφτούμε ότι ο κόπος, η προσπάθεια ή οι ενέργειές μας είναι μάταια και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Υδροχόοι, όλοι από σας περιμένουν να κάνετε το παραπάνω και να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και η αλήθεια είναι ότι θα προσπαθήσετε να ανταποκριθείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Ωστόσο, εσείς οι Υδροχόοι ίσως αντιδράσετε άσχημα, βγάζοντας «θαμμένα συναισθήματα» ή να σας πάρει τελείως από κάτω.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί έχετε αρχίσει να αγανακτείτε, να σας φαίνεται ότι έχετε αναλάβει περισσότερα από όσα σας αναλογούν ή ότι βρίσκεστε υπό στενή παρακολούθηση για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην προκαλείτε γιατί ο καβγάς δε θα αργήσει να ξεσπάσει.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved