Ζώδια Σήμερα 01/06: Ελεγχόμενα συναισθήματα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/06

Ζώδια Σήμερα 01/06: Ελεγχόμενα συναισθήματα

Πέμπτη, 01/06/2023

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, καλωσορίζουμε τον Ιούνιο, που μας βγάζει αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα, οξυδέρκεια καιεσωστρέφεια. Όλα τα παρατηρούμε, όλα τα εξερευνούμε και θέλουμε να διασταυρώσουμε το κάθε τι καθώς δεν εμπιστευόμαστε ιδιαίτερα τους άλλους, παρά μόνο τον εαυτό μας.Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, δημιουργεί την ανάγκη να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να μην τα αφήσουμε να μας παρασύρουν σε κινήσεις ή αποφάσεις που είναι ενάντια στο συμφέρον μας ή προκαλούν ζητήματα. Θα είμαστε, λοιπόν, πιο συγκρατημένοι και θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε τόσο το «μέσα» μας, όσο και τις υποχρεώσεις μας.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί,κινήστε αθόρυβα, δε δίνετε στόχο και ελέγχετε τις καταστάσεις, αλλά και τον εαυτό σας, προσπαθώντας να πετύχετε το καλύτερο για σας και τν προσωπική σας ζωή.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, υπάρχει μια ροπή στην απολυτότητα κι αν δε δείξετε συγκαταβατικότητα και διάθεση να ακούσετε και την άλλη πλευρά, στις σχέσεις,το σπίτι ή τη δουλειά είστε κοντά στο να φαγωθείτε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, όμως προσέξτε. Μην πιέζεται καταστάσεις και θα βγείτε κερδισμένοι.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved