Ζώδια Σήμερα 27/05: Ανάληψη ευθύνης

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/05

Ζώδια Σήμερα 27/05: Ανάληψη ευθύνης

Σάββατο, 27/05/2023

Σήμερα, η Σελήνηπου βρίσκεται στην Παρθένο θα κάνει αντίθεση με Κρόνο στους Ιχθύς, οπότε θα γίνουμε πιο ψυχροί συναισθηματικά, ρεαλιστές και θα κοιτάζουμε και λίγο το συμφέρον μας και το τι πρέπει να κάνουμε. Γενικά, θα συμπεριφερόμαστε με επιφυλακτικότητα, θα αποφύγουμε να εκφράσουμε το πώς νιώθουμε, μην τυχόν και θεωρηθούμε αδύναμοι ή ότι χρειαζόμαστε τους άλλους και θα μοιραστούμε σκέψεις και αισθήματα μόνο με την οικογένειά μας ή πρόσωπα αισθανόμαστε πολύ δικά μας και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, το θέμα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες και να έχετε τόσο μυαλό, όπου χρειάζεται, όσο και καρδιά. Κι αν δείτε ότι φορτώνεστε με πολλά βάρη και υποχρεώσεις, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν την πάπια, προσπαθήστε να τους φέρετε προ των ευθυνών τους, όχι όμως με τσακωμούς και υποδείξεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, προηγείται η κάλυψη των αναγκών σας, οπότε διαχειριστείτε τα υλικά και ερωτικά σας αποθέματα συνετά και μην κάνετε του κεφαλιού σας γιατί κάποια στιγμή θα «κλείσει η κάνουλα».


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved