Ζώδια Σήμερα 20/05: Αντιμέτωποι με το «κακό»

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 20/05

Ζώδια Σήμερα 20/05: Αντιμέτωποι με το «κακό»

Σαββάτο, 20/05/2023


Με το που θα περάσει, σήμερα, ο Άρης στον Λέοντα θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, οπότε αντιλαμβανόμαστε ότι η ατμόσφαιρα είναι μάλλον πολεμική και το μήνυμα που μας στέλνει μπορεί να μην είναι καθόλου ευχάριστο! Πρέπει να πετάξουμε ό,τι είναι «χαλασμένο» και να ξεβρομίσει η ζωή μας, να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, να ξεμπροστιάσουμε όποιον/α μας σκάβει το λάκκο, να έρθουμε αντιμέτωποι με το «κακό» ή με τον «εχθρό» που θα βγει στην επιφάνεια και φυσικά να βάλουμε ένα οριστικό τέλος σε παθογένειες και καταστάσεις που δεν βελτιώνονται. Συμβιβαστικές λύσεις, ημίμετρα και δισταγμοί δε χωρούν κι αν τυχόν γυρίσουμε την πλάτη, τότε θα δεχτούμε το χτύπημα από την άλλη πλευρά.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί αν εδώ και καιρό κλείνετε τα μάτια και προσπαθείτε με ημίμετρα και μετριοπαθείς κινήσεις να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα, μάλλον θα φάτε το κεφάλι σας. Το μόνο που σας μένει να τελειώνετε οριστικά, ακόμα κι αν σας στοιχίζει και να τα ξαναπιάσετε όλα από την αρχή.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ίσως χρειαστεί να λάβετε σκληρά και επώδυνα μέτρα είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας, για να τη βγάλετε καθαρή, αλλιώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved