Ζώδια Σήμερα 19/05: Νέα Σελήνη στον Ταύρο-Με πείσμα και πίστη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/05

Ζώδια Σήμερα 19/05: Νέα Σελήνη στον Ταύρο-Με πείσμα και πίστη

Παρασκευή, 19/05/2023


Σήμερα έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που μας σπρώχνει στο να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και κάνουμε μια καινούργια αρχή, προκειμένου να αποκτήσουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη ή θεωρούμε ότι μας ανήκουν. Η πρακτικότητα, η σταθερότητα, το πείσμα και η αντοχή είναι τα απαραίτητα εργαλεία, ωστόσο, θα πρέπει να τα αναμείξουμε με δημιουργική φαντασία, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας. Δεν αποκλείεται να αλλάξει και η θεώρησή μας για τα υλικά αγαθά, να μας «ανοίξουν πόρτες» που δεν περιμέναμε ή να επιτύχουμε ένα στόχο μας που φάνταζε απίθανος, εμείς όμως τον πιστεύαμε.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, είστε οι οδηγοί των εξελίξεων. Κρατήστε γερά τα ηνία, μην παρασύρεστε από κανέναν που προσπαθεί να σας πείσει ότι είναι αδύνατα αυτά που επιδιώκετε, ώστε να φτάσετε την προσωπική σας ζωή εκεί που επιθυμείτε.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, προσαρμοστείτε στους ρυθμούς και κυρίως μη χάνετε την καλοπιστία σας. Για να μην εκμεταλλευτούν την καλή σας την καρδιά, μπορείτε να προσφέρετε από μόνοι σας το κάτι παραπάνω στη σχέση, τη δουλειά ή την οικογένειά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφήστε τα παλιά στο παρελθόν και κάντε μια καινούργια αρχή στην ερωτική, οικονομική ή κοινωνική σας ζωή. Κυνηγάτε την απόλαυση, όμως το θέμα είναι να «φάτε με την ψυχή» σας, χωρίς να βαρύνετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved