Ζώδια Σήμερα 17/05: Σε υπερένταση

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/05

Ζώδια Σήμερα 17/05: Σε υπερένταση

Τετάρτη, 17/05/2023


Σήμερα, το τετράγωνο της Σελήνης στον Κριό με τον Άρη στον Καρκίνο έρχεται να μας ξεβολέψει, να μας κινητοποιήσει και βέβαια να μας αναστατώσει, οπότε ούτε και σήμερα θα καταφέρουμε να ηρεμήσουμε. Από το πρωί, μάλιστα, το κλίμα θα είναι τεταμένο, θα είμαστε σε υπερένταση, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει.

Το απόγευμα, με το που θα περάσει στον Ταύρο, θα κάνει ένα ακόμη τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ενδεχομένως να μας έρθουν πάλι στο μυαλό πρόσωπα και καταστάσεις, γεμίζοντάς μας με δυσαρέσκεια και αρνητισμό. Σίγουρα, θα είμαστε αρκετά εσωστρεφείς, θα έχουμε μια ανασφάλεια, ενώ δεν αποκλείεται να μας κάνουν απόλυτους ή να μας δημιουργήσουν «εκδικητικές» τάσεις.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι πιθανό να γίνετε μύλος στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αφού ο καθένας σας θα κοιτάει να γίνει το δικό του και όχι το πιο είναι το σωστό. Τράβα ο ένας από δω το σχοινί, τράβα ο άλλος, λογικό είναι να ξεφύγει η κατάσταση.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, η συναισθηματική σας αστάθεια είναι μεγάλη, το ίδιο και ο εκνευρισμός σας οπότε εύκολα μπορεί να ξεσπάσετε με διάφορους τρόπους είτε ξοδεύοντας χρήματα είτε κάνοντας ζήλιες. Προτιμήστε το σεξ, που είναι η καλύτερη μέθοδος εκτόνωσης.

Ταύροι, Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι,χειραγωγήσεις, παιχνίδια εξουσίας ή καχυποψία προκαλούναναστάτωση ίσως και ένταση στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας. Όμως καλύτερα να έρχονται όλα στο φως και να αντιμετωπίζονται, παρά να μένουν κρυμμένα και να μεγεθύνονται.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved