Ζώδια Σήμερα 15/05: Επίθεση από τα πλάγια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/05

Ζώδια Σήμερα 15/05: Επίθεση από τα πλάγια

Δευτέρα, 15/05/2023


Σήμερα, μετο τρίγωνοτου Άρη στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα καταλάβουμε τη σημασία των εννοιών «αμυντική θωράκιση» και «ελιγμός», αφού οι «κατά μέτωπο επιθέσεις» δεν έχουν τύχη, παρά μόνο οι πλάγιες. Εύκολα, όμως, μπορούμε να ξεγλιστρήσουμε, αν στριμωχτούμε, να παγιδεύσουμε, να «ψαρέψουμε» για να μας αποκαλυφθούν στοιχεία, μυστικά και ψέματα, αλλά και να παραπλανήσουμε, δείχνοντας αυτό που εμείς θέλουμε, ώστε να μην κινήσουμε υποψίες, ακόμα και αν μας υποτιμήσουν. Να γίνουμε, δηλαδή, σαν ένα παγόβουνο που όλοι βλέπουν την κορυφή, αλλά κανείς δε γνωρίζει τον τεράστιο όγκο του που κρύβεται στη θάλασσα.

Άλλο ένα σημαντικό γεγονός της ημέρας είναι το ότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο θα φρενάρει, οπότε, από αύριο θα αρχίσουμε να τρέχουμε σχέδια και υποθέσεις μας που ήταν σε αναμονή, θα πάρουμε αποφάσεις και θα κλείσουμε συναντήσεις και συμφωνίες.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, κινηθείτε ευέλικτα. Αφήστε τους «αντιπάλους» σας να σας υποτιμούν, όσο εσείς στήνετε τις παγίδες σας.

Κριοί, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες και Αιγόκεροι, αναβάλλετε για αύριο δράσεις και αποφάσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνετε μια τρύπα στο νερό! Επιπλέον, μην επιχειρήσετε να πείτε ψέματα, γιατί θα ξεσκεπαστείτε πολύ γρήγορα

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ερωτικά και οικονομικά, κάντε τις κινήσεις σας αθόρυβα και χωρίς να δίνετε στόχο. Θυμηθείτε ότι, μέρες σαν κι αυτήν, οι τελευταίοι έρχονται πρώτοι...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved