Ζώδια Σήμερα 05/05: Πανσέληνος-έκλειψη στον Σκορπιό: Τα πάνω κάτω

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 05/05

Ζώδια Σήμερα 05/05: Πανσέληνος-έκλειψη στον Σκορπιό: Τα πάνω κάτω

Παρασκευή, 05/05/2023


Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο των Λουλουδιών και ταυτόχρονα την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του 2023,που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού.Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και τα γυρίσματα της τύχης απότομα, καθώς ο Ουρανός, ο πλανήτης των ανατροπών βρίσκεται πολύ κοντά της, με αποτέλεσμα, τίποτα να μην θεωρείται δεδομένο και αυτονόητο. Όσο δεν παρασυρόμαστε από το πείσμα, χάνοντας τον έλεγχο των καταστάσεων και δεν επιμένουμε, τόσο πιο εύκολα θα αποδεχτούμε αλλαγές και νέα δεδομένα. Τώρα καλούμαστε να αντιδράσουμε διαφορετικά, να τελειώνουμε με τα κακώς κείμενα και να κλείσουμε πόρτες. Δε χρειάζεται να πούμε ότι είναι και πολύ ερωτική-σεξουαλική, ωθώντας μας να αναζητήσουμε τη βαθύτερη ικανοποίησή μας, κάτι που είναι κάπως δύσκολο, αφού θα μας πιάσει το «ανικανοποίητο».

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι θέλετε να κρατήσετε τον έλεγχο στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας, ωστόσο, όσο πιο απόλυτοι και πεισματάρηδες είστε, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχετε να τα καταφέρετε. Δείξτε θέληση και αποφασιστικότητα, «ακούστε» όμως και την άλλη πλευρά, προκειμένου να αποφύγετε υπερβολές.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, χρήμα και σεξ είναι δυο παράγοντες που αποκτούν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και ενδεχομένως να σας αναγκάσουν σε συγκεκριμένες κινήσεις ή αποφάσεις, για να αποκτήσετε όσα θέλετε πολύ. Αλλά, είστε κοντά στο να χάσετε τον έλεγχο και να μη σας βγει τίποτα όπως το θέλετε, γι' αυτό να γρήγορα αντανακλαστικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved