Ζώδια Σήμερα 01/05: Μάη μου, Μάη δροσερέ

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/05

Ζώδια Σήμερα 01/05: Μάη μου, Μάη δροσερέ

Δευτέρα, 01/05/2023


Καλωσορίζουμε τον Μάιο, με μια σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ταύρο, που μας δημιουργεί τη διάθεση να συζητήσουμε και να εκφράσουμε το οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί και ο κατάλληλος τρόπος για να πούμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας είναι ο απλός και ξεκάθαρος. Μιας όμως και έχουμε ανάδρομο, είναι ευκαιρία να ξεδιαλύνουμε παρεξηγήσεις, να συναντήσουμε παλιούς φίλους και γνωστούς, να επισκεφτούμε μέρη αγαπημένα, στα οποία έχουμε περάσει όμορφα, αλλά και να αναθεωρήσουμε απόψεις και πλάνα, να ξανασκεφτούμε προτάσεις και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας προέκυψαν. Από την άλλη, μπορεί να ταλαιπωρηθούμε στις μετακινήσεις μας και να μην καταφέρουμε να τηρήσουμε το πρόγραμμά μας, εξ αιτίας αναβολών ή καθυστερήσεων.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ταύροι, στο μιλητό δεν τα πάτε και πολύ καλά, αφού πάντα ήσασταν λιγόλογοι, εν τούτοις, αν έχετε μια ιδέα καιρό που δεν την εκφράσατε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Επίσης, αν υπάρχει πρόσωπο, για το οποίο χτυπά η καρδιά σας ακόμα, κάνετε μια απόπειρα να ξανανοίξετε επαφές μαζί του.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας μέσα από διάλογο. Το να βγάζετε συμπεράσματα και να παίρνετε αποφάσεις από μόνοι σας κι απλά να τις ανακοινώνετε, σίγουρα θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αν είχατε παράπονα, αν θέλατε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή αμφιβάλλατε για τα συναισθήματά σας ή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα κάτω, ωραία και καλά και να τα ξεκαθαρίσετε.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved