Ζώδια Σήμερα 24/04: Πρόσεξε μην εκτεθείς

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/04: Πρόσεξε μην εκτεθείς

Ζώδια Σήμερα 24/04: Πρόσεξε μην εκτεθείς

Ο Ερμής στον Ταύρο, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, καλώντας μας να επιταχύνουμε και εμείς τους ρυθμούς μας, να βγούμε, να επικοινωνήσουμε με κόσμο, να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας και να εκφράσουμε αυθόρμητα τις ιδέες και τις απόψεις μας, χωρίς φόβο ή δισταγμό. Ωστόσο, οι γκάφες, λόγω παρόρμησης ή αφέλειας, θα είναι αρκετές, ενώ μπορεί να μας ξεφύγουν πράγματα που δε θέλαμε και να εκτεθούμε. Όμως, είναι και μια θαυμάσια ευκαιρία να λύσουμε παρεξηγήσεις, με μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης ή να βρούμε λύση σε ένα πρόβλημα που μας είχε παιδέψει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Καρκίνοι, μπορεί να συναντήσετε παλιούς γνωστούς σας αλλά και έρωτες, όπως επίσης και να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα που καιρό τώρα θέλατε αλλά δε σας είχε δοθεί η ευκαιρία.

Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, βατραχάκια πετάτε από το στόμα σας κι αντί να λύσετε προβλήματα, τα κάνετε χειρότερα. Προσοχή, λοιπόν, στη συμπεριφορά σας και στο πώς λέτε το οτιδήποτε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, μπορεί να ξεδιαλύνετε σήμερα το τοπίο στα ερωτικά σας ή να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούσαν. Θετικές είναι και οι εξελίξεις σε μια οικονομική σας υπόθεση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved