Ζώδια Σήμερα 22/04: Ερμής ανάδρομος-Βγάλε τα σχέδια από το συρτάρι

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/04: Ερμής ανάδρομος-Βγάλε τα σχέδια από το συρτάρι

Ζώδια σήμερα 22/04: Ερμής ανάδρομος-Βγάλε τα σχέδια από το συρτάρι


Ο Ερμής στον Ταύρο, που από τις 20/4 βρίσκεται σε στάση, γυρνά σήμερα ανάδρομος, η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις 15/5. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να εμφανίζονται διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, είτε αφορούν στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας είτε στις κάθε είδους συναλλαγές μας. Αυτή την περίοδο, καλό θα ήταν να αποφύγουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα ή προσπάθεια, όπως και το να προγραμματίσουμε ή να δρομολογήσουμε ένα νέο έργο. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να σκεφτούμε και να οργανωθούμε περισσότερο, να βγάλουμε σχέδια από το συρτάρι, να διευθετήσουμε παλιότερες υποχρεώσεις μας, να κλείσουμε εκκρεμότητες και γενικά να ασχοληθούμε με το οτιδήποτε είχαμε αφήσει στη μέση, λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼




Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια σύντομη περίοδο καθυστερήσεων κάθε υπόθεσής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής, αλλά και την επανεμφάνιση ζητημάτων του παρελθόντος, που θα χρειαστεί να κλείσετε οριστικά.



Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προετοιμαστείτε για επιστροφές και επανασυνδέσεις, μην προχωρήσετε όμως σε ένα νέο ειδύλλιο. Επίσης, αν περιμένατε χρήματα, μπορεί τώρα να τα πάρετε πίσω, αν όμως πρόκειται να κλείσετε μια καινούργια συμφωνία, ξεχάστε το!



Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved