Ζώδια Σήμερα 20/04: Νέα Σελήνη έκλειψη στον Κριό-Σήκωσε μπαϊράκι!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/04: Νέα Σελήνη έκλειψη στον Κριό-Σήκωσε μπαϊράκι!

Ζώδια Σήμερα 20/04: Νέα Σελήνη έκλειψη στον Κριό-Σήκωσε μπαϊράκι!


Σήμερα έχουμε την πρώτη Ηλιακή έκλειψη του 2023, που γίνεται ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, νωρίς το πρωί, η οποία μας καλεί να σηκώσουμε μπαϊράκι, κλείνοντας με θόρυβο την πόρτα του παρελθόντος και να ξεκινήσουμε καινούργια, δημιουργική και θεαματική πορεία, να πρωτοπορήσουμε και κυρίως να μη λογαριάσουμε κανένα εμπόδιο, όσο δύσκολο κι αν είναι. Με θάρρος, αυτοπεποίθηση, αλλά και με αρκετή δόση τύχης, καθότι ο Δίας είναι πολύ κοντά σε αυτήν, το σίγουρο είναι αν ρίξουμε όλες μας τις δυνάμεις σε ένα στόχο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πετύχουμε. Από την άλλη, βέβαια, χρειάζεται να κρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας σε υψηλά επίπεδα και να επιμείνουμε, όχι να βαρεθούμε, αν δεν πετύχουμε κάτι εκείνη τη στιγμή που το θέλουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼



Κριοί, τώρα είναι η ώρα, ούτε χθες, ούτε αύριο. Ανασκουμπωθείτε, πάρτε θέση και δράστε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά τίποτα δε θα σας έρθει από μόνο του. Πρέπει εσείς να κάνετε την αρχή.



Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, το να αλλάξετε τακτική και συνήθειες, όπως επίσης και καταστάσεις στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας είναι επιβεβλημένο, προκειμένου να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Προσέξτε πολύ όμως γιατί απειλείστε με γενική σύρραξη.



Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, είτε ερωτικά είτε οικονομικά, θα έχετε τις ευκαιρίες σας να αλλάξετε τα δεδομένα και να βρεθείτε στη θέση του κερδισμένου, αρκεί βέβαια, να τολμήσετε κι όχι να περιμένετε να σας χαρίσουν το οτιδήποτε.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved