Ζώδια Σήμερα 18/04: Η ειλικρίνειά σου θα εκτιμηθεί

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/04: Η ειλικρίνειά σου θα εκτιμηθεί

Ζώδια Σήμερα 18/04: Η ειλικρίνειά σου θα εκτιμηθεί


Η Σελήνη στον δυναμικό Κριό μας βοηθά, όχι μόνο να ανασυνταχτούμε γρήγορα, αλλά μας χαρίζει και περισσότερο δυναμισμό, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση να ξαναμπούμε στη μάχη των διεκδικήσεων. Κι αν κάπου ήμασταν σκεπτικοί, διστακτικοί ή είχαμε ενδοιασμούς, τώρα δε θα κολλήσουμε καθόλου και μάλιστα, αν χρειαστεί να περάσουμε στην επίθεση, θα το κάνουμε με μεγάλη ευκολία. Το εξάγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους μας σπρώχνει, ώστε να γίνουμε και πιο εξωστρεφείς, εκφράζοντας ό,τι νιώθουμε και σκεφτόμαστε, αλλά χωρίς να γίνουμε αντιπαθείς ή να προκαλέσουμε αρνητικούς χαρακτηρισμούς. Αντίθετα, ίσως εκτιμηθεί η ειλικρίνειά μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼



Κριοί, παίρνετε πρωτοβουλίες, δείχνετε τη δύναμή σας, διεκδικείτε και είστε ο εαυτός σας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.



Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η δράση θα φέρει την αντίδραση, οπότε να είστε προετοιμασμένοι στη δουλειά, τη σχέση ή το σπίτι σας για εντάσεις, καθώς κάποιες συμπεριφορές ή κινήσεις δε θα σας αρέσουν καθόλου.



Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι, κάθε ενέργεια που γίνεται κάτω από το συναίσθημα της στιγμής, είναι παρακινδυνευμένη, γι’ αυτό είτε πρόκειται για τα ερωτικά είτε για τα οικονομικά σας, σκεφτείτε λίγο παραπάνω και μην δράττε χωρίς να είστε σίγουροι.



Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved