Ζώδια σήμερα 14/4: Μελαγχολική ατμόσφαιρα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 14/4: Μελαγχολική ατμόσφαιρα

Ζώδια σήμερα 14/4: Μελαγχολική ατμόσφαιρα


Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και το σίγουρο είναι ότι το αστρολογικό κλίμα είναι απόλυτα ταιριαστό με τη μέρα, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς κι η αλήθεια είναι ότι δεν τη λες και ευχάριστη, αφού εκτός της «μίζερης» διάθεσής μας, δημιουργεί και ενοχές, ανασφάλειες, μελαγχολία. Είναι πιθανή μια κακοτυχία, προβλήματα και περιορισμοί σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με ψυχρότητα και ρεαλισμό ή ακύρωση διασκέδασης εξ αιτίας μιας υποχρέωσης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼



Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα πάρετε μια στενοχώρια κι ίσως αισθανθείτε ότι κάνετε τσάμπα κόπο ή ελπίζετε άδικα ότι κάτι θα αλλάξει στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ωστόσο, μην προδικάζετε το αποτέλεσμα. Κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους για να στρώσουν.



Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μην πάτε γυρεύοντας! Περιμένετε να περάσει η σημερινή μέρα γιατί το πιο πιθανό είναι να πικραθείτε στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Μια δυσάρεστη εξέλιξη δε θα την αποφύγετε.

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved