Ζώδια Σήμερα 11/4: Αφροδίτη στους Διδύμους- Μακριά από ταμπού

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/4: Αφροδίτη στους Διδύμους- Μακριά από ταμπού

Ζώδια Σήμερα 11/4: Αφροδίτη στους Διδύμους- Μακριά από ταμπού


Η Αφροδίτη περνά σήμερα στους Διδύμους, αποφασισμένη να μας κάνει να ανανεωθούμε ψυχικά, σωματικά και πνευματικά, διώχνοντας κολλήματα και όρια που είναι μόνο στο μυαλό μας. Μας προτρέπει να είμαστε ευέλικτοι, να μην κολλάμε στα παλιά, να είμαστε ευπροσάρμοστοι, κυρίως όμως να μη σκεφτόμαστε καθόλου για το τι θα πουν οι γύρω μας, αλλά να κοιτάμε τον εαυτό μας και, μακριά από ταμπού και προκαταλήψεις, να χαρούμε όσα μας προσφέρει η ζωή, να φλερτάρουμε και να ερωτευτούμε χωρίς φόβο κι άγχος για το τι θα συμβεί αύριο. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, ωστόσο, θα ξυπνήσει τα βαθύτερα αισθήματά μας, θα γίνουμε πιο παθιασμένοι, απόλυτοι και δύσκολοι ως προς την ικανοποίησή μας. Το σίγουρο είναι ότι θα κοιτάξουμε το «συμφέρον» μας και οι επιλογές μας θα βασίζονται πάνω εκεί και σε ό,τι έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼Δίδυμοι γοητεύετε με τη νεανικότητα, την τσαχπινιά σας και την καπατσοσύνη σας, γίνεστε το επίκεντρο, οπότε είναι η ευκαιρία σας να διαπρέψετε στο κοινωνικό και ερωτικό γίγνεσθαι!
Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, δείτε τα πάντα πιο χαλαρά για τη δική σας ψυχική ηρεμία. Αναδιαμορφώστε το χώρο και τη ζωή σας για να ανανεωθείτε, δείτε με άλλο μάτι τις σχέσεις σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται να κάνετε μια αναζωογονητική αλλαγή.
Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, η ευελιξία και η εξυπνάδα θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση όσων λαχταράτε, είτε υλικών είτε ερωτικών.Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved