Ζώδια Σήμερα 9/4: Έλλειψη αυθορμητισμού

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 9/4: Έλλειψη αυθορμητισμού

Ζώδια Σήμερα 9/4: Έλλειψη αυθορμητισμού

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι νωρίς το απόγευμα στον Σκορπιό, δίνοντάς μας εξτρά πάθος, κίνητρα και τρόπους να καταφέρουμε όσα ποθούμε, αλλά και τάσεις για ερευνήσουμε λίγο βαθύτερα στοιχεία, συναισθήματα και πλευρές που θεωρούμε ότι δε γνωρίζουμε πλήρως. Το ένστικτό μας θα μας καθοδηγήσει σωστά, ώστε να διακρίνουμε τι πρέπει να κάνουμε ή να επιλέξουμε, αν και με την αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Ταύρο, ό,τι κι αν καταφέρουμε στο τέλος δε θα μείνουμε ικανοποιημένοι.

Η Σελήνη, λίγο αφ’ ότου περάσει στον Τοξότη θα συγκρουστεί με τον Κρόνο στους Ιχθύς, οπότε λογικό είναι να υπάρχει έλλειψη ευδιαθεσίας και αυθορμητισμού, ενδεχομένως και διάφορα προβλήματα που θα ανακύψουν και θα χρειαστούν άμεση επίλυση. Ίσως, πάλι, να μας καταλάβει μια αίσθηση περιορισμού, άγχους και καλό θα ήταν για μας να το ρίξουμε στις δουλειές, αποφεύγοντας να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που ξέρουμε ότι μας πιέζουν ή μας εκνευρίζουν για να μη μας πάρει από κάτω.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Σκορπιοί, μονοπωλείτε το ενδιαφέρον και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού τόσο ο προσωπικός σας μαγνητισμός, όσο και ο ερωτισμός που εκπέμπετε τραβούν πάνω σας τους πάντες. Εκμεταλλευτείτε το και προσπαθήστε να πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε για τη ζωή σας.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, ευκαιρία είναι να κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις, μια ενδοσκόπηση, αλλά και να δείτε με περισσότερη προσοχή θέματα των σχέσεών σας, προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών. Ό,τι καταφέρετε να λύσετε, κέρδος θα είναι.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μπορείτε και πρέπει να πάτε για το κάτι παραπάνω, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά, όμως η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι αυτή που θα σας διακατέχει.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved