Ζώδια Σήμερα 06/04: Ροζ Πανσέληνος στον Ζυγό-Εμείς και οι άλλοι

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/04: Ροζ Πανσέληνος στον Ζυγό-Εμείς και οι άλλοι

Ζώδια Σήμερα 06/04: Ροζ Πανσέληνος στον Ζυγό-Εμείς και οι άλλοι

Σήμερα έχουμε την Ροζ Πανσέληνο στον Ζυγότην οποία, ωστόσο, δε θα μπορέσουμε να απολαύσουμε, καθώς γίνεται νωρίς το πρωί.Σίγουρα η συναισθηματική φόρτιση που θα μας δημιουργήσει θα είναι μεγάλη, ενώ θα τεθεί το δίλημμα «εμείς ή οι άλλοι». Και η σωστότερη απάντηση είναι, σε αυτήν την ερώτηση, «εμείς ΚΑΙ οι άλλοι», αφού μόνο έτσι δε θα καταπιέσουμε ούτε τον εαυτό μας και τα θέλω μας για χάρη των πολλών, ούτε και θα πιεστούν οι άλλοι για χάρη μας. Το μυστικό είναι να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες και αυτό θα γίνει μόνο, αν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και μετριασμός του εγωισμού, διαφορετικά, αντί να βρεθεί η χρυσή τομή για όλους, θα μεγαλώσει το χάσμα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, να είστε προετοιμασμένοι γιατί μπορεί να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από όσα πάτε να λύσετε, στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας, αν λειτουργήσετε εγωιστικά και με βάση μόνο το δικό σας καλό.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, φλερτάρετε με την υπερβολή και ενδεχομένως να ξεφύγετε από τα πλάνα σας, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, βάζοντας σε κίνδυνο την καρδιά και την τσέπη σας.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved