Ζώδια Σήμερα 02/04: «Συννεφιασμένη Κυριακή»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/04: «Συννεφιασμένη Κυριακή»

Ζώδια Σήμερα 02/04: «Συννεφιασμένη Κυριακή»

Μέχρι αργά το απόγευμα, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα, κρατώντας υψηλά το ηθικό, την καλή μας διάθεση, την εξωστρέφεια, ενδεχομένως και την τάση μας για πολυτέλειες κι απολαύσεις. Θα περάσουμε όμορφα, θα κάνουμε τα χατίρια στα αγαπημένα μας πρόσωπα γιατί θέλουμε να είναι ευχαριστημένα και θα τους προσφέρουμε απλόχερα ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Σιγά-σιγά όμως, το βραδάκι, με το πέρασμά της στην Παρθένο και το τετράγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, θα αρχίσουμε να κλεινόμαστε και να γινόμαστε πιο προσεκτικοί και συγκρατημένοι. Το συναίσθημα θα δώσει τη θέση του στην εκλογίκευση και ενδεχομένως να αποστασιοποιηθούμε τελείως από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να μην παρασυρθούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες, εντυπωσιάζετε, τραβάτε την προσοχή και ξετρελαίνετε κόσμο με την λαμπερή και μπριόζα παρουσία σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να επιλύσετε θέματα που αφορούν στο οικείο ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και μη βρίσκετε δικαιολογίες, αλλιώς θα πάρουν προεκτάσεις.

Παρθένοι, Ιχθύες Δίδυμοι και Τοξότες, μπορεί να σας πιάσει μια μελαγχολία ή άγχος για όσα χρειάζεται να κάνετε και να χάσετε τελείως την καλή σας διάθεση. Είναι και που τελειώνει η Κυριακή και πιο πολύ στο μυαλό σας θα είναι στις υποχρεώσεις και τις δουλειές της καινούργιας εβδομάδας.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved