Ζώδια Σήμερα 24/03: Με απελευθερωτικές τάσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/03: Με απελευθερωτικές τάσεις

Ζώδια Σήμερα 24/03: Με απελευθερωτικές τάσεις

Με Σελήνη, Αφροδίτη και Ουρανό στον Ταύρο, η Παρασκευή έχει μια μεγάλη δόση τρέλας, που εν μέρει μπορεί να οφείλεται στην αυριανή αργία, αλλά και στη βαρεμάρα μας για τα ίδια και τα ίδια που βιώνουμε, οπότε λογικό είναι να μας πιάσει μια τάση απελευθέρωσης ή επαναστατήσουμε σε οτιδήποτε μας δεσμεύει. Επιπλέον, είναι πιθανές αλλαγές πλάνων και προγραμμάτων, αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και ξεσπάσματα και προσπάθειες να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, πιο μοντέρνο ή ιδιαίτερο. Το να ξεκολλήσουμε από απωθημένα και βιώματα του παρελθόντος είναι το πιο σημαντικό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ταύροι, θέλετε πολύ να κάνετε αλλαγές πάνω σας ή γύρω σας, όμως το θέμα είναι ότι διστάζετε, μήπως και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιθυμείτε. Ωστόσο, αν δε ρισκάρετε τώρα που έχετε το πλεονέκτημα, πότε θα το κάνετε;

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο, το οικογενειακό περιβάλλον ή τη σχέση σας θα χαλάσουν τη διάθεσή σας, ενώ δεν αποκλείεται κι εσείς να τραβήξετε το σχοινί, ανταπαντώντας στις προκλήσεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ό,τι περιμένετε ή σχεδιάζετε στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας δε βγαίνει, οπότε αφήστε την τύχη να κάνει τη δουλειά της και μην πιέζετε καταστάσεις.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved