Ζώδια Σήμερα 21/03: Νέα Σελήνη στον Κριό – Ηθικό ακμαιότατο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/03: Νέα Σελήνη στον Κριό – Ηθικό ακμαιότατο

Ζώδια Σήμερα 21/03: Νέα Σελήνη στον Κριό – Ηθικό ακμαιότατο

Σήμερα, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Κριό, η οποία μας σπρώχνει να κλείσουμε ένα κεφάλαιο της ζωής μας, με συνοπτικές διαδικασίες και να πάμε στο επόμενο. Είμαστε παρορμητικοί, δυναμικοί, αποφασισμένοι να κάνουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και με έντονες τάσεις ανεξαρτησίας. Κι επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, θα κινηθούμε άμεσα, χωρίς να το σκεφτούμε δεύτερη φορά ή να ζητήσουμε τη γνώμη του οποιουδήποτε. Στην προσπάθειά μας όμως να απεμπλακούμε από ό,τι μας κρατάει πίσω ή στέκεται εμπόδιο, μπορεί να βγάλουμε, ανυπομονησία, επιθετικότητα, εκνευρισμό ή εγωισμό, ενώ δεν αποκλείεται να κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, δώστε τις μάχες σας, διεκδικήστε αυτά που θέλετε, κρατήστε το ηθικό σας υψηλά, αλλά αν βλέπετε ότι κάτι πάει στραβά, αφήστε το και μην επιμείνετε άλλο γιατί εσείς θα βγείτε χαμένοι.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με συναισθηματικούς εκβιασμούς, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, αλλά και γεγονότα δυσάρεστα. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην ανοίγετε άλλα μέτωπα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες δεν είναι τυχερή η μέρα και όσο πιο πολύ ρισκάρετε, οικονομικά ή ερωτικά, τόσο πιο πολύ εκτεθειμένοι θα είστε.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved