Ζώδια Σήμερα 18/03: Σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/03: Σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο

Ζώδια Σήμερα 18/03: Σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο

Μόλις μια μέρα και ούτε, αφότουμπήκε Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, καλώντας μας να είμαστε πιο λογικοί και να κρίνουμε τα πράγματα ρεαλιστικά και συνειδητοποιημένα, ακόμα και στα ερωτικά μας, ώστε να μη διστάσουμε μπροστά σε αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες, ακόμα και αν κακοκαρδίσουμε ή πληγώσουμε κάποιους. Από την άλλη, μας καλεί να γίνουμε πιο σοβαροί, αναζητώντας ποιοτικές σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εκτίμηση, το σεβασμό και την κατανόηση και έχουν χρονική διάρκεια και σταθερότητα και να μην αναλωθούμε σε προσωρινές απολαύσεις και εφήμερες καταστάσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ταύροι και Ιχθύες, λύνετε και δένετε σήμερα! Από τη στιγμή που ξέρετε τι θέλετε, πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να το πετύχετε, όποια δυσκολία και αν εμφανιστεί μπροστά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, χρειάζεται χρόνο, προσπάθεια και αρκετή υπομονή για να λυθούν προβλήματα στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας. Να είστε λογικοί και να ακούτε ό,τι σας λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, να επιμείνετε και να μην υποχωρήσετε μπροστά στην πρώτη δυσκολία. Μην ξεχνάτε ότι «αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα».


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved