Ζώδια Σήμερα 14/03: Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/03: Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...

Ζώδια Σήμερα 14/03: Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...

Το σημερινό τετράγωνο (και τελευταίο) του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές μας, εξ αιτίας των ακυρώσεων ή των αναβολών και θα ταλαιπωρήσει την καθημερινότητά μας με διάφορες ζημιές του μέσου επικοινωνίας ή μεταφοράς μας, του εξοπλισμού ή του σπιτιού. Παγίδες, ψέματα, παραπλανήσεις, ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις είναι κι αυτές στο πρόγραμμα! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί και με τα πράγματά μας, λόγω κλοπής ή απώλειας. Το νου μας, επίσης, πρέπει να έχουμε σε απάτες και στις αγορές μας, αφού ενδέχεται να πληρώσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή προϊόντα να είναι αλλοιωμένα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες, χαμένα θα τα έχετε από τις βλάβες, ακυρώσεις, τα μπερδέματα, τα ψέματα και την κοροϊδία. Προσέξτε μην πέσετε θύματα απάτης και τελικά απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι να είστε προσεκτικοί γιατί στον δρόμο σας υπάρχουν λακκούβες. Αφηρημάδα, βιασύνη ή η καλή σας η καρδιά θα σας στοιχίσουν υλικά και συναισθηματικά. Να έχετε το νου σας στα προσωπικά σας αντικείμενα, χρήματα και κυρίως την καρδιά σας γιατί οι επιτήδειοι παραμονεύουν.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved