Ζώδια Σήμερα 13/03: Αίσθηση περιορισμού

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/03: Αίσθηση περιορισμού

Ζώδια Σήμερα 13/03: Αίσθηση περιορισμού

Η Σελήνη, με το που θα περάσει στον Τοξότη θα συγκρουστεί με τον νεοφερμένο Κρόνο στους Ιχθύς, οπότε λογικό είναι να υπάρχει έλλειψη ευδιαθεσίας και μιζέρια, ενδεχομένως και διάφορα προβλήματα που θα ανακύψουν και θα χρειαστούν άμεση επίλυση. Ίσως, πάλι, να μας καταλάβει μια αίσθηση περιορισμού, άγχους και καλό θα ήταν για μας να το ρίξουμε στην εργασιοθεραπεία και να μην έχουμε πολλά πάρε-δώσε με ανθρώπους που ξέρουμε ότι μας πιέζουν ή μας εκνευρίζουν για να μη μας πάρει από κάτω. Από το βραδάκι, το κλίμα θα αλαφρύνει, θα είμαστε πιο εξωστρεφείς, θα αποκτήσουμε και πάλι το κέφι, τη θετικότητα και την αισιοδοξία μας, ενώ δεν αποκλείεται, παρότι Δευτέρα, να βγούμε το βράδυ να διασκεδάσουμε, να συναντήσουμε κόσμο, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να περάσουμε όμορφα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι, ευκαιρία είναι να κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις, μια ενδοσκόπηση, αλλά και να δείτε με περισσότερη προσοχή θέματα των σχέσεών σας, προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών. Ό,τι καταφέρετε να λύσετε, κέρδος θα είναι.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, μπορείτε και πρέπει να πάτε για το κάτι παραπάνω, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά. Δεν θέλει κόπο, να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο θέλει.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved