Ζώδια Σήμερα 11/03: Συναρπαστικοί έρωτες και ξαφνικές αποφάσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/03: Συναρπαστικοί έρωτες και ξαφνικές αποφάσεις

Ζώδια Σήμερα 11/03: Συναρπαστικοί έρωτες και ξαφνικές αποφάσεις

Δύο όψεις έχουμε σήμερα που και οι δυο, η καθεμία με τον τρόπο της θα μας βάλουν στην πρίζα. Αφ’ ενός, με την Αφροδίτη στον Κριό να κάνει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, το κλίμα γίνεται αρκετά ερωτικό και είναι λογικό να επηρεάσει όλους μας, περισσότερο όμως όσους και όσες είναι ακόμα ελεύθεροι/ες και διαθέσιμοι/ες! Αν, δε, ένας χωρισμός είναι πρόσφατος, δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεκολλήσουμε ή να χτυπηθούμε από τα βέλη ενός νέου, συναρπαστικού έρωτα. Θα υπάρχει πάθος, διεκδίκηση, «στρίμωγμα», φλερτ και είναι πολύ πιθανό στο τέλος το «κάστρο να πέσει». Αν είστε σε σχέση, ξαναθυμηθείτε τι σας ενώνει με τον άνθρωπό σας, βγάλτε τα συναισθήματα, την τρέλα σας και αναβιώστε τις αρχές της γνωριμίας σας για να ανανεωθείτε!

Αφ’ ετέρου, με τον Ερμή στους Ιχθύς να κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, το πρόγραμμά μας θα αλλάξει, αλλά κάθε αλλαγή μπορεί να είναι για καλό. Απρόσμενες ειδήσεις, συναντήσεις και μηνύματα θα μας εκπλήξουν ευχάριστα, ενώ είναι πιθανές οι περίεργες, ασυνήθιστες ή προχωρημένες εμπνεύσεις και ιδέες, εκκεντρική ή προκλητική συμπεριφορά. Επίσης, δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις ή κάνουμε ενέργειες που θα ξαφνιάσουν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί και Δίδυμοι, ελκύετε και έλκεστε, το σεξαπίλ σας είναι έντονο, οπότε καλά θα κάνετε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής στην προσωπική σας ζωή, τώρα που ο έρωτας πλανάται στην ατμόσφαιρα!

Ζυγοί, Παρθένοι, Καρκίνοι, Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθύες, κάποιες ζήλιες ή ανταγωνισμοί θα «ξυπνήσουν», δημιουργώντας μια ένταση στην προσωπική, επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή, όμως έτσι μόνο θα αναγκαστείτε να πάρετε θέση.

Ιχθύες και Ταύροι, θα κάνετε την έκπληξη, είτε με τις αντιλήψεις και τη στάση σας είτε με τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο με σας και την τρέλα που κουβαλάτε!

Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, θα υπάρξει ένας εκνευρισμός στο περιβάλλον σας, ενώ δεν αποκλείεται να ακυρώσετε ή να ακυρωθεί από άλλους κάτι που σχεδιάζατε μέρες και να ψάχνεστε τελευταία στιγμή.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι , αν ακολουθήσετε σήμερα την πεπατημένη, το πιο πιθανό είναι να μην έχετε κανένα αποτέλεσμα. Κάντε μια στροφή και θα δείτε πώς θα αλλάξουν και τα ερωτικά και τα οικονομικά σας.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved