Ζώδια Σήμερα 10/03: Με μπόλικο αυθορμητισμό

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/03: Με μπόλικο αυθορμητισμό

Ζώδια Σήμερα 10/03: Με μπόλικο αυθορμητισμό

Η Σελήνη, περιδιαβαίνοντας τον Ζυγό, κάνει τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, προκαλώντας μας εσωτερική ανησυχία και μας βάζει στην πρίζα. Μας πιάνει μια υπερδιέγερση, δε μπορούμε να χαλαρώσουμε, ούτε βέβαια να παραμείνουμε ψύχραιμοι και σε μια μεριά. Ενθουσιαζόμαστε και το ίδιο γρήγορα εκνευριζόμαστε, αν κάποιος προσπαθήσει να μας φρενάρει, βάζοντάς μας μπροστά εμπόδια και όρια. Είμαστε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, διαχυτικοί, εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, όποια κι αν είναι, και αν αποφύγουμε παρορμητικές και αψυχολόγητες ενέργειες, τότε θα καταφέρουμε πολλά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Δίδυμοι και Ζυγοί παίρνετε φόρα. Τίποτα δε φαίνεται ικανό να σας φρενάρει από το να εκφράσετε ό,τι νιώθετε και αυτό είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας.

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύς, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ελέγξτε τα συναισθήματα της στιγμής γιατί δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας.

Υδροχόοι και Λέοντες, ξανοιχτείτε, γνωριστείτε, επικοινωνήστε, ξεφύγετε από τα στενά σας πλαίσια.

Ταύροι και Σκορπιοί οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved