Ζώδια Σήμερα 09/03: Με συμβιβαστικό πνεύμα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/03: Με συμβιβαστικό πνεύμα

Ζώδια Σήμερα 09/03: Με συμβιβαστικό πνεύμα

Με τη Σελήνη στον Ζυγό, η διατήρηση των ισορροπιών, του αρμονικού περιβάλλοντος και των καλών σχέσεων είναι τα κύρια στοιχεία της ημέρας. Κυριαρχεί το συμβιβαστικό πνεύμα, η μετρίαση του εγωισμού και η ανάγκη για να βρεθούν τρόποι, έτσι ώστε να γεφυρώσουμε διαφορές και να αποφύγουμε εντάσεις και τσακωμούς με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας. Σε αυτό η έμμεση προσέγγιση και οι διπλωματικοί χειρισμοί θα βοηθήσουν αρκετά. Από την άλλη, η εικόνα μας θα μας απασχολήσει αρκετά, όχι μόνο για να αρέσουμε στους άλλους, αλλά κυρίως για να νιώσουμε εμείς όμορφα με τον εαυτό μας και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ζυγοί είστε μέσα στη διπλωματία και άκρως γοητευτικοί. Δε χρειάζεται να κάνετε το παραπάνω, απλά να περιφερθείτε σε έναν χώρο και αυτόματα θα γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντος.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το να κάνετε ένα βήμα πίσω ίσως δεν είναι και τόσο σημαντικό, αν είναι να διατηρήσετε το καλό κλίμα στη δουλειά ή το σπίτι σας. Δε σας φτάνουν όσα έχετε στο κεφάλι σας; Θέλετε και άλλα;

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας. Από μόνο του όμως αυτό δε λέει κάτι! Αυτοπεποίθηση να έχετε και όλα τα άλλα περισσεύουν.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved