Ζώδια Σήμερα 08/03: Κρόνος στους Ιχθύς-Παθήματα και μαθήματα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 08/03: Κρόνος στους Ιχθύς-Παθήματα και μαθήματα

Ζώδια Σήμερα 08/03: Κρόνος στους Ιχθύς-Παθήματα και μαθήματα

Από χθες, ο Κρόνος πέρασε από τον Υδροχόο στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει (με τα μπρος και πίσω του) μέχρι τις 14/2/2026. Πολλοί στο άκουσμα της είδησης θα αρχίσουν να φτύνουν στον κόρφο τους, νιώθοντας ότι η ατυχία θα τους δέρνει για αρκετό καιρό. Η αλήθεια είναι ότι είναι αυστηρός και του αρέσει να τιμωρεί, όχι όμως αναίτια. Οπότε, οφείλουμε κι εμείς να πειθαρχήσουμε στις εντολές του, να σοβαρευτούμε και να καταβάλλουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να γίνει ό,τι είναι αναγκαίο και σύμφωνο με τους κανόνες και τους νόμους που επιβάλλονται. Και μιας και είναι κι ο κυρίαρχος του χρόνου, στο πέρασμά του, θα πάρουμε τα μαθήματά μας, θα πληρώσουμε ή θα ανταμειφθούμε για τις πράξεις μας, αλλά και θα προχωρήσουμε σε δεσμεύσεις και ανάληψη ευθυνών.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ιχθύς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, ήρθε κι η δική σας σειρά. Σαφώς, για κοντά 2,5 χρόνια, θα πιεστείτε, θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετά ζητήματα στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας, όμως, θα σας δοθεί κι η δυνατότητα να εφαρμόσετε τις θεωρίες σας, να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας, να διδαχτείτε, να αποκτήσετε σοφία, προερχόμενη από την εμπειρία και φυσικά μέσα από διάφορα εμπόδια να βγείτε ακόμα πιο δυνατοί.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, ενδεχομένως μετά από κόπους και βάσανα να δείτε να επανέρχεται η σταθερότητα στην οικονομική και ερωτική σας ζωής.Μαθημένοι είστε τόσο καιρό στην υπομονή, μην τη χάσετε τώρα!


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved