Ζώδια Σήμερα 07/03: Πανσέληνος στην Παρθένο-Τιθάσευσε τη φαντασία σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 07/03: Πανσέληνος στην Παρθένο-Τιθάσευσε τη φαντασία σου

Ζώδια Σήμερα 07/03: Πανσέληνος στην Παρθένο-Τιθάσευσε τη φαντασία σου

Σήμερα, γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο η οποία θα προσπαθήσει να μας βγάλει από τον παραμυθένιο κόσμο μας και να μας, τονίζοντάς μας ότι πρέπει να απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που τα καλύπτει το πάπλωμα ή αλλιώς να μην έχουμε υψηλές προσδοκίες γιατί αν αποτύχουμε, θα απογοητευτούμε. Από την άλλη, αν επιλέξουμε ένα διαφορετικό τρόπο για να επιτύχουμε τους στόχους μας, συνδυάζοντας την έμπνευση με την πρακτικότητα και να τιθασεύσουμε τη φαντασία μας, ώστε να γίνει πιο δημιουργική και όχι απατηλή, τότε θα έχουμε πιάσει το νόημα της συγκεκριμένης Πανσελήνου. Μπορούμε να πρωτοτυπήσουμε, να ξεχωρίσουμε, να απεξαρτηθούμε, από πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς όμως να προκαλέσουμε έντονες αντιδράσεις. Όλα γίνονται, αν πραγματικά μας ενδιαφέρει το να εξελιχθούμε ουσιαστικά κι όχι απλά να ξεσπάσουμε!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ιχθύς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή χρειάζεστε μια καρδιά για να αποφασίζει, ένα μυαλό για να σχεδιάζει, ένα χέρι για να εκτελεί. Οποιοδήποτε... ανακάτωμα θα σας φέρει εκτός στόχου.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, εύνοια στα οικονομικά σας έχετε, η παρουσία σας είναι ελκυστική, αλλά μην πετάτε στα σύννεφα! Για να κατακτήσετε τον όποιο στόχο σας χρειάζεστε σύστημα και κυρίως να μην τρέφετε μεγάλες προσδοκίες.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved