Ζώδια Σήμερα 04/03: Με κέφι και μπρίο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/03: Με κέφι και μπρίο

Ζώδια Σήμερα 04/03: Με κέφι και μπρίο


Ό,τι πρέπει για Σάββατο είναι η σημερινή μέρα, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης στον Λέοντα με τον Δία και την Αφροδίτη στον Κριό θα αναπτερώσει το ηθικό μας και θα μας γεμίσει θετική ενέργεια, κέφι, μπρίο και αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα κανονίσουμε κάτι για το βράδυ, αφού θα είναι έντονη η τάση μας, να βγούμε και να το κάψουμε. Πιθανόν να κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες ή μας παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες. Από την άλλη, θα μας βγει και μια απλοχεριά και δεν αποκλείεται να αγοράσουμε διάφορα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή να χαλάσουμε χρήματα σε πολυτέλειες και είδη για τον εαυτό μας, για να τον... κακομάθουμε λίγο. Ό,τι κι αν κάνουμε πάντως θα το ευχαριστηθούμε με την ψυχή μας.


Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες και Κριοί, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σας με το απαράμιλλο στιλ και τη γοητεία σας. Σε προσωπικό επίπεδο αναμένονται μεγάλες επιτυχίες και μοναδικές στιγμές χαράς.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, νερώστε λίγο το κρασί σας,ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα στο σπίτι ή τη δουλειά. Μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης είναι απαραίτητη για να μάθετε και τις προθέσεις ή τις διαθέσεις των άλλων.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τόσο στα προσωπικά, όσο και στη δουλειά ή τα οικονομικά σας, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις! Προσοχή μόνο στις ανοιχτοχεριές και στα έξοδα... παραστάσεως γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved