Ζώδια Σήμερα 02/03: Πολλά ή λίγα και καλά;

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/03: Πολλά ή λίγα και καλά;

Ζώδια Σήμερα 02/03: Πολλά ή λίγα και καλά;

Δίας και Κρόνος αντιπαραβάλλονται σήμερα με δύο όψεις που άλλους θα χαροποιήσουν και άλλους θα τους κάνουν να σκεφτούν δυο και τρεις φορές τι πρέπει να κάνουν. Από την μια λοιπόν, πλατιά χαμόγελα, κέφι και αισιοδοξία χαρίζει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό, που παραπέμπει σε χαρές και απολαύσεις, σε νίκες και ευοίωνες προοπτικές ερωτικής και οικονομικής βελτίωσης. Ίσως γιορτάσουμε μια μεγάλη επιτυχία μας, μπορεί όμως και απλά να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση και την ευδιαθεσία μας, εξ αιτίας ενός ευχάριστου γεγονότος που αφορά σε μας ή σε ένα πολύ αγαπημένο μας πρόσωπο.

Από την άλλη, η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Υδροχόο , λίγο πριν ο τελευταίος αποχαιρετήσει το συγκεκριμένο ζώδιο, η οποία θα περιορίσει τη σκέψη μας στα απολύτως αναγκαία, θα μας στρέψει προς εκεί που βρίσκεται το συμφέρον μας, ώστε να κάνουμε τις σωστές επιλογές, να ολοκληρώσουμε υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει και θα μας σπρώξει να πάρουμε αποφάσεις ή να κάνουμε ενέργειες στοχευμένες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Λέοντες και Κριοί, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, για να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη. Αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται θα βγείτε κερδισμένοι!

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, ευχάριστες στιγμές στην οικογένεια ή τα επαγγελματικά σας, αναμένονται σήμερα, ενώ η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να μπορέσετε να διακρίνετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, γιατί υπάρχει πιθανότητα να τα αφήσετε όλα για «αύριο» και το πουλάκι να πετάξει.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, σκεφτείτε καλά, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και πράξτε κατά βούληση και με γνώμονα το να «διατηρηθεί η τάξη» και να λειτουργήσουν τα πράγματα στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Αν έχετε τα σωστά επιχειρήματα, τότε μπορείτε να πείσετε και τους πιο δύσκολους.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved