Ζώδια Σήμερα 28/02: Ανασυγκροτήσου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/02: Ανασυγκροτήσου

Ζώδια Σήμερα 28/02: Ανασυγκροτήσου




Η Σελήνη, συνεχίζοντας την πορεία της στους Διδύμους, θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ο οποίος θα μας προκαλέσει ένα επικοινωνιακό χάσιμο, ένα χάος, μια περίεργη συναισθηματική αστάθεια και φυσικά μπλεξίματα. Ο «εγκέφαλός» μας θα υπολειτουργεί ή θα λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, οπότε λογικό είναι να «κρατάμε» ό,τι μας αρέσει ή βολεύει, να «πετάμε» ό,τι δε μας συμφέρει.

Ευτυχώς, το τρίγωνό της με τον Ερμή και τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα ανασυγκροτηθούμε, θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να σταματήσουμε να αναβάλλουμε ό,τι χρειάζεται να γίνει. Ένα κλίμα αυτοσυγκράτησης, αλλά και εκλογίκευσης των πάντων επικρατεί, όπως επίσης, η αποστασιοποίηση και να δούμε τα πράγματα όπως είναι, ώστε να έχουμε και τις ανάλογες δράσεις και αντιδράσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼



Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, είτε παραμυθιάζετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο είτε σας δουλεύουν ή σας παρουσιάζουν μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είναι, σήμερα, το «έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»! Ευτυχώς, το μυαλό σας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και να μην είστε στη θολούρα.



Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο να βρει το ευαίσθητο σημείο σας και θα είναι μείον σας, είτε ερωτικά είτε συναισθηματικά και να σας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ωστόσο, θα συνέλθετε και θα βάλετε «κόφτη».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved