Ζώδια Σήμερα 26/02: Σερπαντίνες, κομφετί και Σάμπα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/02: Σερπαντίνες, κομφετί και Σάμπα

Ζώδια Σήμερα 26/02: Σερπαντίνες, κομφετί και Σάμπα


Η Σελήνη θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι και το απόγεμα, οπότε έως τότε, θα αναγκαστούμε, ελέω του τετραγώνου της με τον Ερμή και τον Κρόνο στον Υδροχόο να κλείσουμε πρακτικά ζητήματα και να τελειώσουμε με υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει, έτσι ώστε να απολαύσουμε την αυριανή μέρα, χωρίς άγχος. Προβλήματα βέβαια θα αντιμετωπίσουμε, ωστόσο, θα είμαστε και πιο αποφασιστικοί και επίμονοι λόγω του τριγώνου της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι αν δεν κλείσουμε τα πάντα δε θα τα παρατήσουμε.

Με το που θα περάσει όμως στους Διδύμους θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο κινητικοί, θα επιταχύνουμε κατά πολύ τους ρυθμούς μας και θα γίνουμε πιο ανάλαφροι και ανέμελοι! Εκτός αυτού, θα μας πιάσει έντονα εξωστρεφής διάθεση και ανάγκη επικοινωνίας. Μιας και είναι η τελευταία Κυριακή της αποκριάς, το πιο πιθανό είναι να το κάψουμε… με συγγενείς, γνωστούς και φίλους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼



Ταύροι και Δίδυμοι η μέρα σας ανήκει, οπότε κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας να την ευχαριστηθείτε, αλλά και να πλασάρετε όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό σας, κάνοντας γνωστές τις αρετές και τα ταλέντα σας.



Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες και πολύ ορεξάτοι δε θα είστε αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι άλλοι γύρω σας δεν συμμερίζονται την κατάστασή σας, οπότε είναι πολύ πιθανό να σας πρήξουν με τις απαιτήσεις τους ή την πολυλογία τους.



Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, ερωτικά και οικονομικά νιώθετε μια ανασφάλεια, όμως το θέμα είναι μόνο στο... κεφάλι σας. Χαλαρώστε και απολαύστε ό,τι έχετε μέχρι τώρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved