Ζώδια Σήμερα 23/02: Μην καταπιέζεις τις παρορμήσεις σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 23/02: Μην καταπιέζεις τις παρορμήσεις σου

Ζώδια Σήμερα 23/02: Μην καταπιέζεις τις παρορμήσεις σου

Από χθες η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντάς μας ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, αλλά και ανυπομονησία για να διεκδικήσουμε όσα ποθούμε. Η παρόρμηση είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας, γι’ αυτό δε θα διστάσουμε καθόλου και μάλιστα, αν χρειαστεί να περάσουμε στην επίθεση και να δώσουμε μάχη, προκειμένου να αποκτήσουμε ό,τι επιθυμούμε ή να απεμπλακούμε από καταστάσεις και πρόσωπα που δε μας αρέσουν, θα το κάνουμε με μεγάλη ευκολία, αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες. Άλλωστε, θα μας προκαλέσει τόσο έντονα συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να τα ελέγξουμε ή να τα καταπνίξουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, δείχνετε τη δύναμή σας, τρίζετε τα δόντια και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η δράση θα φέρει την αντίδραση και θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη δουλειά ή το σπίτι σας, με την τελική επικράτηση να είναι αβέβαιη.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες κάθε ενέργεια που γίνεται κάτω από συναισθηματική διέγερση, είναι παρακινδυνευμένη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved