Ζώδια Σήμερα 22/02: Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/02: Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος

Ζώδια Σήμερα 22/02: Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος

Η Τετάρτη μας θα κινηθεί σε έντονους ρυθμούς και θα χαρακτηρίζεται από υψηλές ταχύτητες τόσο στις κινήσεις, όσο και στις αποφάσεις μας καθώς ο Ερμής στον Υδροχόο θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Θα κάνουμε αγώνα δρόμου, ωστόσο θα καταφέρουμε να διευθετήσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας, ψώνια ή εργασίες, ενώ τα γρήγορα αντανακλαστικά και οι αντιδράσεις μας θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Ό,τι έχουμε, θα το πούμε ευθέως, η γλώσσα θα πάει ροδάνι, όμως καλό είναι να προσέχουμε, καθώς είναι πιθανά μικροατυχήματα και ζημιές, λόγω απροσεξίας ή βιασύνης, όπως επίσης και διαφωνίες ή τσακωμοί, αφού θα είμαστε στην πρίζα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Δίδυμοι, θα βγάλετε την αλήθεια σας, θα πείτε χωρίς φόβο και με περίσσιο πάθος ό,τι σκέφτεστε ή νιώθετε και δε θα μπείτε καν στη διαδικασία να αναλογιστείτε αν θα είστε αρεστοί ή όχι. Εσείς μέσα σας μια χαρά θα είστε.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, προσέξτε τα νεύρα σας γιατί έτοιμοι είστε να αρπαχτείτε στη δουλειά ή το σπίτι σας και μάλιστα χωρίς σημαντική αιτία. Αφήστε που και δίκιο να έχετε, θα το χάσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, νιώθετε ότι τίποτα δε σας σταματά, ωστόσο, ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και κατευνάστε κάπως τις επιθυμίες σας γιατί κινδυνεύετε να βγείτε έξω από τα όριά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved