Ζώδια Σήμερα 20/02: Νέα Σελήνη στους Ιχθύς-Όλα γίνονται, αρκεί να τα θέλεις πολύ

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/02: Νέα Σελήνη στους Ιχθύς-Όλα γίνονται, αρκεί να τα θέλεις πολύ

Ζώδια Σήμερα 20/02: Νέα Σελήνη στους Ιχθύς-Όλα γίνονται, αρκεί να τα θέλεις πολύ

Σήμερα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μας καλεί να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή μας, προσφέροντάς μας έμπνευση, φαντασία, αισιοδοξία, θετική ενέργεια, όραμα και ελπίδα. Μας προτρέπει να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και με την είσοδο την ίδια μέρα της Αφροδίτης στον Κριό έχουμε αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας. Βέβαια, σημαντικό είναι να κρατήσουμε την πίστη μας δυνατή και τις κεραίες μας ανοιχτές για να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι απίθανο ή ανέφικτο, αρκεί να το θέλουμε πολύ. Καλό θα ήταν να συντονιστούμε και πάλι με τον εσωτερικό εαυτό μας, να ξαναβρούμε την ψυχική μας δύναμη, κυρίως όμως να επουλώσουμε πληγές, να θεραπεύσουμε «ασθένειες» του παρελθόντος και υγιείς πλέον να κάνουμε μια νέα αρχή.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες, το ένστικτό σας δουλεύει άψογα, κάνετε παιχνίδι κι εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να πετύχετε τον σκοπό σας. Αν, μάλιστα, είναι ερωτικός, το... έργο σας θα είναι πανεύκολο.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να δημιουργήσετε ένταση στο σπίτι ή τη σχέση σας. Όσο πιο ανυποχώρητοι και απόλυτοι είστε, τόσο θα προκαλείτε τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας, στην παρούσα φάση, είναι λίγες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved