Ζώδια Σήμερα 16/02: Να έχεις την αίσθηση του μέτρου και του χρόνου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/02: Να έχεις την αίσθηση του μέτρου και του χρόνου

Ζώδια Σήμερα 16/02: Να έχεις την αίσθηση του μέτρου και του χρόνου

Με τον Ήλιο να συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο , όπως αντιλαμβανόμαστε, η μέρα απαιτεί από εμάς να συμπεριφερθούμε με ωριμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, βάζοντας σε προτεραιότητα στις ανάγκες και όχι τις επιθυμίες μας. Οφείλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά μας, ωστόσο, επειδή χρειάζεται να έχουμε την αίσθηση του μέτρου και του χρόνου, δεν πρέπει να αναλάβουμε το οτιδήποτε είναι πάνω από τις δυνάμεις μας ή δεν είναι δική μας ευθύνη. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να οργανωθούμε και να βάλουμε στόχους μας, ώστε να μπορέσουμε σιγά-σιγά να τους πετύχουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες, το ένστικτό σας δουλεύει άψογα, κάνετε παιχνίδι κι εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να πετύχετε τον σκοπό σας. Αν, μάλιστα, είναι ερωτικός, το... έργο σας θα είναι πανεύκολο.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να δημιουργήσετε ένταση στο σπίτι ή τη σχέση σας. Όσο πιο ανυποχώρητοι και απόλυτοι είστε, τόσο θα προκαλείτε τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας, στην παρούσα φάση, είναι λίγες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved