Ζώδια Σήμερα 12/02: Πάθη και επιθυμίες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/02: Πάθη και επιθυμίες

Ζώδια Σήμερα 12/02: Πάθη και επιθυμίες

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον Σκορπιό κι η μέρα θα πάρει διαφορετικό ύφος, πιο βαθύ, αλλά και πιο σεξουαλικό. Το πάθος κάνει την εμφάνισή του και τα συναισθήματά μας γίνονται πιο έντονα, με τους κρυφούς πόθους και τις επιθυμίες να φουντώνουν και έχουμε την ανάγκη να βιώσουμε έντονες συγκινήσεις και εμπειρίες, όχι απλά να τις γευτούμε. Γινόμαστε απόλυτοι, τα θέλουμε όλα και αμέσως και δεν παζαρεύουμε τίποτα. Από την άλλη, έχουμε ισχυρή θέληση, επιμονή, μεθοδικότητα, οξυδέρκεια και αποφασιστικότητα και θα χρησιμοποιήσουμε όσα μέσα διαθέτουμε για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, εσείς ελέγχετε το παιχνίδι και ό,τι θέλετε πολύ μπορείτε να το αποκτήσετε, αν χρησιμοποιήσετε το ένστικτο και την μεθοδικότητά σας, είτε στο ερωτικό είτε στο επαγγελματικό πεδίο.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Αν έχετε γερά επιχειρήματα και πειθώ, θα τα καταφέρετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας δεν είναι και τόσο της προκοπής.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved