Ζώδια Σήμερα 13/02: Βασίσου στη διαίσθησή σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/02: Βασίσου στη διαίσθησή σου

Ζώδια Σήμερα 13/02: Βασίσου στη διαίσθησή σου

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό να κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, η μέρα είναι συναισθηματικά -τουλάχιστον- γεμάτη. Γενικά, θα έχουμε καλή ψυχολογία, θα βγάλουμε συμπαθέστατη εικόνα, ρομαντισμό, θα είμαστε πιο χαλαροί, αν και εσωστρεφείς, με τάση να την ξοδέψουμε σε όποιον ή ό,τι μας γεμίζει και απαιτεί ιδιαίτερο κόπο ή μέθοδο. Εμπνεύσεις και φαντασία έχουμε άφθονα, ενώ, όσον αφορά στη διαίσθησή μας, θα είναι η αρκετά οξυμένη και θα έχουμε την ικανότητα να δούμε πίσω από τις γραμμές και να πιάσουμε «μηνύματα», που άλλες φορές δεν θα μπορούσαμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες, το ένστικτό σας δουλεύει άψογα, κάνετε παιχνίδι κι εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να πετύχετε τον σκοπό σας. Αν, μάλιστα, είναι ερωτικός, το... έργο σας θα είναι πανεύκολο.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να δημιουργήσετε ένταση στο σπίτι ή τη σχέση σας. Όσο πιο ανυποχώρητοι και απόλυτοι είστε, τόσο θα προκαλείτε τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας, στην παρούσα φάση, είναι λίγες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved