Ζώδια Σήμερα 10/02: Λύσεις στους γρίφους και τα μυστήρια

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/02: Λύσεις στους γρίφους και τα μυστήρια

Ζώδια Σήμερα 10/02: Λύσεις στους γρίφους και τα μυστήρια

Σήμερα, Ερμής και Πλούτωνας κάνουν σύνοδο στον Αιγόκερω, ωθώντας μας να κλείσουμε οριστικά υποθέσεις και να πάρουμε αποφάσεις που τόσο καιρό τυραννούσαμε. Τώρα θα βάλουμε έναν σημαντικό στόχο, θα ζητήσουμε εξηγήσεις, θα κάνουμε ξεκαθαρίσματα, θα βάλουμε φρένο σε παρορμητικές συμπεριφορές ή θα βρούμε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, ερευνώντας εξονυχιστικά τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας ή λύνοντας ένα γρίφο ή μυστήριο, που μας είχε παιδέψει. Αρκετά είναι αυτά που θα μάθουμε κι άλλα που θα μας αποκαλυφθούν, οδηγώντας μας στα σωστά συμπεράσματα, αλλά και στην πληρωμή των συνεπειών.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Αιγόκεροι, είστε αποφασιστικοί, σκληροί, αλλά δίκαιοι. Χωρίς κόπο, ό,τι ψάχνετε, το βρίσκετε ή το μαθαίνετε. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας και θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι μια πίκρα θα την πάρετε, αφού θα μάθετε ή θα ακούσετε πράγματα που δε σας αρέσουν, όμως η αλήθεια πρέπει να λέγεται και εσείς οφείλετε, πέρα από συναισθηματισμούς, να τη δεχτείτε.

Τοξότες και Δίδυμοι σκεφτείτε καλά και μετά κάνετε οποιαδήποτε κίνηση στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας. Η επιπολαιότητα, η μεγάλη αυτοπεποίθηση και η ανωριμότητα μπορεί να σας στοιχίσουν και να μπλεχτείτε σε καταστάσεις, από τις οποίες δε θα είναι εύκολο να ξεφύγετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved