Ζώδια Σήμερα 09/02: Με άνεση κι εμφάνιση

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/02: Με άνεση κι εμφάνιση

Ζώδια Σήμερα 09/02: Με άνεση κι εμφάνιση

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, μέχρι το μεσημέρι, οπότε μας κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μας στις ανάγκες της καθημερινότητας και εξ αιτίας του φορτωμένου προγράμματός μας και των πρακτικών ζητημάτων που θα χρειαστεί να διευθετήσουμε, δε θα είμαστε ήρεμοι και χαλαροί. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει τη διαίσθησή μας ενώ μας σπρώχνει να γίνουμε αρκετά εσωστρεφής και να μοιραστούμε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα μόνο με τα πολύ δικά μας άτομα.

Με το που θα περάσει η Σελήνη στο Ζυγόθα χαλαρώσουμε και θα ανακτήσουμε την εσωτερική μας ισορροπία. Η εμφάνισή μας θα μας απασχολήσει αρκετά γιατί θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους, κυρίως όμως σε εμάς. Από την άλλη, θα θέλουμε να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο, να κλείσουμε με ευχάριστο τρόπο τη μέρα μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Ζυγοί, οι πρώτοι θα συνεχίσετε να πρωτοστατείτε μέχρι το μεσημέρι, να ερευνάτε, να αναλύετε και να δρομολογείτε προσωπικούς σας στόχους, ενώ οι δεύτεροι, θα αναλάβετε τα ηνία το μεσημέρι και θα γίνετε αυτόματα το επίκεντρο της προσοχής, γοητεύοντας με το χαμόγελο και το επικοινωνιακό σας χάρισμα.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, μην αγχώνεστε! Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, ζυγιάστε σωστά κάθε ενέργεια ή απόφασή σας και μετά προχωρήστε σε βελτιώσεις στη σχέση, τη δουλειά, το σπίτι ή την οικογένειά σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, η επαφή με την πραγματικότητα δε θα σας βλάψει, κυρίως αν είναι να αποκτήσετε περισσότερα υλικά αγαθά ή να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα χρήματά σας. Αν έχετε πρόγραμμα, πολλά μπορεί να καταφέρετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved