Ζώδια Σήμερα 07/02: Πλήρης αποσυντονισμός

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 07/02: Πλήρης αποσυντονισμός

Ζώδια σήμερα 07/02: Πλήρης αποσυντονισμός

Όλη την ημέρα η Σελήνη θα βρίσκεται στην στην Παρθένο, δείχνοντάς μας πόσο σημαντική είναι η καλή οργάνωση και η προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρακτικό μας ζήτημα. Η προνοητικότητα, αλλά και η δημιουργία μιας λίστας προτεραιοτήτων θα μας βοηθήσει αρκετά σε δουλειές ή δραστηριότητες, ώστε να μην πελαγοδρομήσουμε, να μην έχουμε άγχος και να προλάβουμε όλα όσα θέλουμε.

Το βράδυ, ωστόσο, με το τετράγωνό της με τον Άρη στους Διδύμους μάλλον θα υπάρχει ένταση, ξεσπάσματα, αποδιοργάνωση, ασυνεννοησία, έλλειψη ψυχραιμίας και λογικής. Διλήμματα και... τριλήμματα θα μας διακατέχουν, ενώ δεν αποκλείεται να φάμε άσκοπα το χρόνο μας, εξηγώντας τα αυτονόητα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, είναι μια μέρα που θα σας αποσυντονίσει πλήρως. Πιθανό είναι να συμβούν και διάφορα που θα σας ξεπεράσουν και να μη μπορέσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, με αποτέλεσμα να τσακωθείτε.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, μην αφήνετε να θολώνει την κρίση σας το συναίσθημα της στιγμής γιατί εύκολα μπορεί να βγείτε από το οικονομικό σας πλάνο ή να πάρετε μια απόφαση που θα είναι τελείως λάθος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved