Ζώδια Σήμερα 05/02: Πανσέληνος στον Λέοντα-Δεν υπάρχει μέτρο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/02: Πανσέληνος στον Λέοντα-Δεν υπάρχει μέτρο

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 05 Φεβρουαρίου

Με τη σημερινή Πανσέληνο στον Λέοντα, είναι μάλλον αναμενόμενη μια αναστάτωση, αφού γίνεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ουρανό στον Ταύρο, του οποίου η επίδραση θα είναι μεγάλη. Ωστόσο, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις, να απελευθερωθούμε από δεσμά και συνήθειες χρόνων και να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Εννοείται ότι θα γίνουν υπερβολές, μέτρο δε θα υπάρχει και, λόγω του ότι την ίδια μέρα έχουμε και το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Άρη στους Διδύμους, αναμένεται μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με εντάσεις, ζήλιες, παρεξηγήσεις, χωρισμούς και διεκδικήσεις ή… παρενοχλήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί,αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίστε το τοπίο και απαλλαγείτε από ό,τι σας φρενάρει την εξέλιξη. Μπορείτε να δείξετε σε όλους τη μοναδικότητά σας, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και τους εγωισμούς. Μην καβαλάτε το καλάμι γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που δράτε και λειτουργείτε. Το να έχετε αισιόδοξη στάση στα οικονομικά δε σημαίνει ότι χρειάζεται να παίρνετε ρίσκα, που ίσως σας εκθέσουν. Από την άλλη, μην ξοδεύεστε για να εντυπωσιάσετε. Ποντάρετε στη μοναδικότητά σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, το να σφαχτείτε στο σπίτι, στη δουλειά ή με το ταίρι σας και να ξεφύγουν λίγο τα πράγματα είναι μάλλον πιθανό. Ακόμα κι αν θυμώσετε ή κάνετε τους άλλους να θυμώσουν, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι καλό ήταν που βγήκαν όλα στο φως και πλέον μπορείτε να βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved