Ζώδια Σήμερα 04/02: Πυρετός το Σαββατόβραδο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/02: Πυρετός το Σαββατόβραδο

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 04 Φεβρουαρίου

Το Σάββατο ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, καθώς αργά το πρωί η Σελήνη περνά στον Λέοντα και κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό, οπότεήδη έχουμε μπει σε πιο ανάλαφρο mood.Είμαστεπιο αισιόδοξοι, κεφάτοι και εξωστρεφείς, θα ξαναβρούμε τον ενθουσιασμό μας, θα βγάλουμε το ταμπεραμέντο μας, κυρίως όμως, συναισθηματικά θα είμαστε πλήρεις και δε θα χωρούν στην καρδιά μας καημοί και βάσανα. Θα φροντίσουμε να ξεχάσουμε όσα μας ρίχνουν ψυχολογικά και να χαρούμε τη μέρα μας κι όσα πάνε κι όσα έρθουν. Το βράδυ μάλιστα επιβάλλεται εξόρμηση και να καεί… το πελεκούδι, άλλωστε το τριώδιο ανοίγει την Κυριακή.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Κριοί,είστε ακαταμάχητοι και ορεξάτοι. Κανείς δε μπορεί να σας περιορίσει, να σας καταπιέσει και να σας βάλει όρια. Η μέρα σας ανήκει δικαιωματικά, οπότε, ξεχάστε τα πάντα και απολαύστε την.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι,τσάμπα σπαταλάτε τον χρόνο σας. Δεχτείτε ότι κάποια πρόσωπα μέσα από τη δουλειά, στη σχέση ή την οικογένειά σας, έτσι είναι και δε θα αλλάξουν, οπότε χαλαρώστε και μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Αύριο δε θα τα θυμάστε καν.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, ο ενθουσιασμός σας διακατέχει καιερωτικοσεξουαλικά και οικονομικά δεν κολλάτε πουθενά. Ζητήστε και θα λάβετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved