Ζώδια Σήμερα 02/02: Μεγάλος ντόρος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/02: Μεγάλος ντόρος

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου

Με το τετράγωνο της Σελήνης, που εχθές τη νύχτα πέρασε στον Καρκίνο, με τον Δία στον Κριό, η δεύτερη μέρα του Φεβρουαρίου ξεκινά με αρκετό ντόρο, ενθουσιασμό και υπεραισιοδοκία. Η πολύ σιγουριά μπορεί να μας βλάψει ενώ δεν αποκλείεται, να μετρήσουμε λάθος άτομα και καταστάσεις, παρασυρόμενοι από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Αν βέβαια δε δώσουμε πολύ σημασία σε όλα αυτά και το ρίξουμε στην πλάκα, θα περάσουμε μια χαρά. Επιπλέον, μπορεί να πούμε ό,τι νιώθουμε, χωρίς να το φιλτράρουμε και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Από την άλλη, το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα ρίξει τους τόνους, θα μας κάνει πιο εσωστρεφείς, ρομαντικούς κι αγαπησιάρηδες. Όμορφες σκέψεις και συναισθήματα θα μας κατακλύσουν και θα θέλουμε να τα μοιραστούμε με τα πολύ αγαπημένα μας άτομα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί,μια ευχάριστη ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά κινδυνεύετε να φάτε τη μέρα με ανούσια πράγματα, παρατώντας τα σημαντικά για... όποτε.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, τυχερή θα είναι η μέρα τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας, αρκεί όμως να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας και να μην ξεφύγετε πολύ από το μέτρο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved